Wat? De politiek weer op zijn gat…

Auteur: Pedro Alvarez

Voor mensen die de politiek een beetje volgen is het al zeker opgevallen, op nationaal vlak ligt de politiek stil. De activiteit in het parlement is alles behalve te pruimen. Voorstellen en ideeën zijn er wel, alleen is er niemand die er commentaar geeft en doodgewoon, vele vergeten te stemmen. Dit is natuurlijk helemaal niet van toepassing op alle parlementsleden. Maar één persoon zijn mening minder, zijn al te veel meningen minder. Maar wat kan je er tegen beginnen? Als je de parlementsleden gaat ontslaan zitten we met een miniparlement. De stemming op de stemmen te verlagen lukt al niet. Er komen gewoon niet genoeg stemmen

Gelukkig ligt niet heel de politiek stil, partijen worden uit de grond gestampt met tientallen tegelijk. En mensen worden geronseld alsof het mieren zijn. Er zijn ondertussen al drie nieuwe partijen in Cyberië met een totaal ledenaantal van tweeëntwintig leden, daarmee is er al evenveel man aangesloten bij de nieuwe als zowel bij de oude partijen.
Zegt dit misschien iets over Cyberië? Wie weet, maar dat zij er verandering in kunnen brengen betwijfel ik erg. Tenslotte zijn alle huidige partijen vrij nieuw. Vele denken gewoon dat de redding van de politiek in Cyberië en de hele federatie in de handen van de Feds ligt. Dat er gewoon weer meer spelers zich bij het spel miniconomy moeten aanmelden.

Leave a Reply