Verandering nodig?

Auteur: redactie

Al een tijdje klagen de inwoners uit de gehele federatie over de lage inwonersgetallen. Er is niet genoeg handel, gezelligheid zoals dat er vroeger wel was.

Het parlement kwam deze week met acties die het leuker zouden moeten maken om te blijven handelen, zo is er een voorstel ingedient over de halvering van de kavelbelasting. Dit zou als gevolg hebben dat grote handelaren langer door zullen handelen, omdat ze ook nog betaalbaar recources kunnen zoeken. De tegenstanders kwamen met het argument dat het nog moeilijker zou worden om voor de kleine handelaren ook maar een beetje winst te maken, we zullen zien wie de meerderheid krijgt en of de federals het plan goedkeuren.
Verder kwam er een discussie los dat het volgens Washway veel beter zou zijn als van de 5 steden die er nu in Cyberie zijn, er 2 zouden overstromen, als meer mensen in minder steden zouden wonen zou dat een possitief effect op de handel geven, aldus de bedenker.
.

Van de oorlog is nog niet heel veel sprake geweest deze week, Miquel Alvarez werd doodgeschoten en Vice president Pedro Alvarez werd ook vaak beschoten maar is buiten levensgevaar.

De school ONE kreeg een aantal dagen geleden eindelijk zijn status van de MVO Whooty waardoor inwoners nu ook weer diploma`s kunnen gaan halen.

Leave a Reply