Big Brother

Auteur: Pedro Alvarez

Is het hele idee nog wel leuk? Is het niet wat saai en afgezaagd aan het worden?
Ik denk van wel. Er zijn nog maar zes spelers in het huis, hun gelul en gespam en gezever is al veel verminderd tegenover de eerste dagen. Overigens waren de Feds hun creatieve vermogen even kwijt en hebben de Big Brother bewoners het nooit bezeten, met gevolg dat er géén opdracht was. Dus eentonigheid en saaiheid kan je wel vinden in het BB huis.

Maar laten we nu eens lekker speculeren over het eindresultaat, er zijn nog vier Cyberiërs, één Virtuaan en één Digitaliaan, deze ongelijke verdeling zou volgens Big Brother watchers wel eens in positieve kant kunnen uitlopen voor de laatste twee. Want elke keer als COE genomineerd word haalt hij meer stemmen dan de rest van het huis.
Dus veel mensen trekken hieruit de conclusie dat zowel COE als Virtuacash het hele land achter hun hebben staan, terwijl dat Cyberiërs over de vier kandidaten zijn opgesplitst.
Dus als er twee Cyberiërs in de finale komen en één Virtuaan/Digitaliaan is de kans bijzonder groot dat de Virtuaan/Digitaliaan wint. Maar als er van elk land iemand in de finale komt, kan het nog eens bijzonder spannend worden.

Leave a Reply