ijzer is wijzer

Auteur: Redactie

Aan het begin van de handelsperiode werd duidelijk dat voor de productie van ijzer een oven nodig is. De kwaliteit van het ijzer was verbeterd en daarom kon het niet meer zonder oven.

Aan het begin van deze periode zorgde dat voor rare prijzen, prijzen die de inwoners niet gewend waren zoals ovens onder de 200 ish. De meeste mensen namen vroeger nooit skills in ovens, omdat ze er toch niet veel zouden verkopen maar door deze actie werd het product oven weer rendabel voor skills.
De steenhandelaren hadden het goed, goedkope ovens en er was veel steen nodig om de ovens te bouwen.
De kavels in virtua zijn in prijs gestegen, vorige rondes werd er veel geklaagd door cyberische handelaren die het niet eerlijk vonden dat de Virtuanen minder voor hun kavels betaalden, maar dat probleem is nu ook over.
Verder werd er vandaag bekend gemaakt dat in navolging van andere landen ook Cyberie de ruimte ingaat om te onderzoeken of de maan uit 100% ijzererts bestaat.
Plastic, chips, pompen, motoren en pc`s zijn er nodig om de space-shuttle te bouwen, de stad die als eerst de contest afmaakt krijgt 75.000 in de toeristenpot.

Leave a Reply