De Familie Alvarez

Auteur: News

Afgelopen week heb ik de boot genomen naar Monapoli. Aangekomen op COE Harbour ging ik rechtstreeks naar het hart van Digitalië, het koninklijke paleis. Daar kreeg ik de gelegenheid te zien wat de gemoederen bezighield. Vanaf zaterdag waren er tientallen geheim agenten bezig om het veiligheidsrisico van de familie Alvarez in te schatten. Deze familie had net daarvoor aangegeven om zich in Digitalië te settelen. Binnen 48 uur volgde de eerste grote doorbraak. Enkele geniën hadden het password van de privé club van Alvarez gekraakt. Agenten konden de club massaal infiltreren, hierbij werd een belangrijke hoeveelheid informatie doorgespeeld aan het hoofdkwartier in Monapoli.

Tegelijkertijd had Vincent – Turner al enkele plannen (bekend onder ‘Project X’) bekend gemaakt in Cyberië. Kort daarna sloeg de gemoedelijke sfeer in het koninklijke paleis om naar een grimmige, misschien wel agressieve houding. De plannen om de ronde vreedzaam te laten verlopen werden omver gegooid. Alle leden van Alvarez werden vogel vrijverklaard, waarmee hun doodvonnis was getekend. Maar dat was nog niet alles…

Er werd ook besloten dat enkele agenten, bekende Digitaliaanen en topmoordenaars naar Cyberië gezonden zouden worden om Pedro Alvarez, Remco Boogaard en Vincent – Turner een toontje lager te laten zingen. Alhoewel Vincent – Turner bij het schrijven van dit artikel slechts licht gewond was, was men in Digitalië tevreden over de resultaten.

Nog voor dat de vergadering over het verloop van de rest van de ronde werd geopend kwamen er twee potige bodyguards op mij af. Mij werd vriendelijk verzocht om de boot terug naar Centropolis te nemen. Met dit verzoek komt ook een einde aan mijn verhaal, aangezien het het einde van mijn avontuur in Digitalië betekende.

Leave a Reply