Hulp bij Diefstallen en Aanslagen in Cyberie

Auteur: big daddy

Sinds enkele dagen zijn de diefstallen en aanslagen in cyberie enorm de hoogte ingegaan.

1)Hoe kunnen we er ons tegen weren?

-Diefstallen: Tegen diefstallen is redelijk veel te doen, je kan ofwel als mayor veel officers aanstellen, maar aangezien we in sommige steden hier een officer tekort hebben lukt dit niet altijd! Ook raad ik aan onze winkels te beschermen door alarmen (camera`s zijn effectief, maar stelen blijft nog steeds mogelijk). Sinds deze ronde hebben we de mogelijkheid op een heel eenvoudige manier de dieven tegen te houden: via havens! Er komen namelijk niet alleen dieven uit Cyberië maar ook uit Virtua en Digitalië, dus zonder boten uit Cyberië kunnen ze hier niet stelen.

-Aanslagen: Door een ziekenhuis (dit kan je mayor bouwen) halveren de ziektekosten bij een aanslag, zeer handig dus voor de eventuele doelwitten! Ook kan je je wapenen met kogelvrijevesten en natuurlijk uitloggen in je huis (gesloten deur) of bij een officer, dit zijn nog steeds de gemakkelijkste manieren.

2)Waarom zijn ze zo plots begonnen?

-Diefstallen: Er kwamen havens en alle actieve dieven maakten hier dan ook van in het begin nuttig gebruik van aangezien nog vele winkels niet beveiligd waren.

-Aanslagen: Dit is enkel mijn mening en heb ik al van enkele spelers gehoord–> Naar mijn weten is deze wan orde vol aanslagen door 1 project: Project-X. Door dit project is alle rust en vrede in 1 klap weggeveegd. Onrust is ontstaan en Digitalië is een aanval begonnen. Dit valt naar mijn weten te begrijpen, we zouden immers hetzelfde doen.

Nou, ik hoop dat jullie wat info hebben kunnen vergaren en om nog 1 mogelijke tip te geven: Make love not war!

Leave a Reply