Het leven van een President

Auteur: Ossie000

Na 10 rondes in de politiek gezeten te hebben ben ik ook President van Cyberië geworden. Helaas op een minder vrolijke manier; President Pedro Alvarez werd neergeschoten en dus mocht ik hem als vice-president opvolgen. Toch ben ik ook al 3 keer onder vuur genomen en mocht dus 875 ish aan ziektekosten betalen.

Desalniettemin is President zijn een droombaan. Je hoeft alleen maar af en toe een topic te openen in het parlement en de stemmingen op de politiek pagina te openen. Een kind kan de was doen. Oh, en elke keer in je huis gaan slapen, anders kunnen de Digitalianen je onder vuur nemen. En je krijgt er nog betaald voor ook.

Heeft de President dan echt niks nuttigs te doen? Nou, het vredesoverleg met Geert bijvoorbeeld. Was toch enigszins nuttig te noemen. Het enige nadeel was dat Geert een eis van 100k en 100 kerstbomen stelde, waar wij in Cyberië niet bepaald zin hebben. Behalve een parlementslid van 10 die bang was neergeschoten te worden.

In principe kun je er net zo goed Ramses, de in aandelen handelende aap, neerzetten. President is op dit moment toch wel 1 van de makkelijkere baantjes in Cyberië. Is het misschien niet een beter idee om de President wat meer te laten doen? Minister van Justitie bijvoorbeeld, die heeft toch niks te doen. En minister van Defensie dan ook, dan krijgt hij ook gelijk leiding over de officers en het vredesoverleg doet hij toch al. Want tot nu toe was president zijn nog niet echt een uitdaging…

Leave a Reply