Hoe gaat het met Cyberië

Auteur: Redactie

Ondanks alle aanslagen gaat het ook nog goed met Cyberië, hoe zul je denken, nu de handel gaat beter dan vorige ronde zo zeggen de meeste, we zullen de gegevens er eens bij halen en kijken wat er klopt.
In budgetronde 2 van ronde 38 krijgt Eurodam het hoogste budget en Zwollar het laagste. Zwollar is erg veranderd sinds vorige ronde. Vorige ronde had zwollar nog ongeveer 32van de recource leeggehaald, dat is nu maar 9%.

Bahthoevedorp doet het een stuk beter dan vorige ronde, de stad heeft 1/4 van de recource gebruikt.
Zoals bijna elke ronde heeft Kronenburg de meeste recources gebruikt, op dit moment 43%!

En als we dit vergelijken met vorige ronde zien we dat in budgetronde 2 van ronde 37 Eurodam maar 17% van de recource had gebruikt, Bahthoevedorp maar 12% en Kronenburg had 29% van de recource gebruikt vorige ronde.

We kunnen dus stellen dat het beter gaat met de handel, misschien ook wel door de eximcontest die er is geweest.

Het zal nog de vraag zijn of deze ronde de winnaar van Eurodam of Centropolis zal komen, want we weten wel dat de strijd draait tussen Katharos en marsupilami1, die twee kwamen deze week ook in opspraak. Katharos zou marsupilami1 voor 7000 ish hebben beroofd en Katharos gaf weer aan dat hij vermoedde dat marsupilami1 opdracht had gegeven om bommen onder zijn winkel neer te leggen.

Leave a Reply