Waarom Digitalië altijd Cyberië aanvalt

Auteur: Jn1

Het was weer goed raak deze week, er werden veel aanslagen gelpleegd en heel veel bommen kwamen tot ontploffing.

Sinds Project X van Vincent Turner is de oorlog tussen Cyberië en Digitalië weer aan de gang. Maar waarom laat Cyberië zich nooit van de schiet vrije kant zien? Er zijn genoeg Cyberiers die het niet eens zijn met wat Digitalië denkt of doet maar zelf durven ze geen actie te ondernemen.

Ikzelf heb deze ronde aanslagskills genomen, ik vermoedde namelijk al dat er oorlog zou uitbreken, en elke ronde was ik hetzelfde als alle andere Cyberiers, niet eens met Digitalie maar zelf toch niets doen.

Gelukkig zie ik dat het deze ronde anders gaat, er wordt ook in Cyberie in illegale goederen gehandeld en het kruit wordt uit Digitalie gehaald.
5 dagen geleden kon ik nog pronken met mijn COI status, die is nu ingewisseld voor een criminal status, misschien dat hier een deel van de oorzaak ligt dat Cyberiers niet schieten, ze zijn te hecht aan hun hoge status, in Digitalië is criminal een geprezen status, vandaar dat er meer mensen zich 3 keer laten oppakken.

Ikzelf ging deze ronde naar Digitalië, ik nam de boot al wist ik zelf dat het een gevaarlijke reis zou gaan worden. Toen ik aankwam zag ik direct Peedy een zijstraat uit wandelen, ik ging snel een andere straat in in de hoop dat hij me niet had gezien. Ik liep enkele winkels binnen totdat ik vond wat ik zocht, ik kocht kruit en pistolen en liep weer naar buiten.
Toen ik het plaatselijke gemeentehuis binnen liep werd er gepraat over mijn komst, Peedy had mij wel gezien en besprak dat met enkele mede Digitalianen. Ik probeerde rustig naar de haven te lopen maar tevergeefs, Peedy, Iamthebest4 en Roderiques zaten achter mij aan, ik rende naar het bos en nam plaats achter een stel bomen. Peedy was de eerste die aankwam, ik richte met mijn pistool en wist hem twee keer te raken. Ik rende weer een stukje door, Roderiques en Iamthebest4 moesten die schoten wel gehoord hebben. Als tweede zag ik Roderiques lopen, ik richte, miste mijn eerste kogel maar voordat Roderiques zijn pistool kon pakken had ik hem 1 maal in zijn been beschoten. Toen moest ik rennen, ik hoorde Iamthebest4 al aankomen en er was nog iemand bij die ik niet kon zien. Toen ze de hoek omkwamen zag ik Iamthebest4 samen met officer lw123, ik vuurde nog 1 schot af op Iamthebest4 en werd daarna opgepakt.
Op moment van schrijven zit ik veilig in mijn huis met de deur op slot.
Gisteren was ik in slaap gevallen in de tmc club en er waren die avond 5 bommen geplaatst, gelukkig wist een officer van Eurodam ze allemaal te ontmantelen zodat ik nog geen schade heb gehad.
ook vandaag ging ik weer naar Digitalië, ik had een afspraak met Sandertje19. We zagen elkaar in het midden van olievelden ik beschoot hem 1 keer en daarna werd ik 12 keer beschoten, ook Peedy kwam Sandertje helpen.

Zo ben je dus in vier dagen van COI tot criminal.

Leave a Reply