Volgende ronde

Auteur: Redactie

Hoe zal het volgende ronde gaan, zal het geweld zich doorzetten of zal Richard mayor van Eurodam worden zodat het geweld van Digitalië zich niet doorzet tot Eurodam?
Zullen Cyberiers masaal skills in aanslag en illegale goederen nemen om Digitalië terug te pakken voor hun streken deze ronde?
Welke producten zullen er in de eximcontest komen, zal er een eximcontest komen?
Het lijkt wel of deze verkiezingen een hoop zullen bepalen, de ene partij wil Digitalië aan de macht laten komen in Cyberië en zo de aanslagen op Cyberië stoppen, andere partijen pleiten voor strengere aanpak tegen de Digitalianen.

In Roebelarendsveen bruist het van de goede ideeën om de stad weer goed op de kaart te brengen. Huidig mayor matthijs o en Ancient zullen voor mayor gaan en ze hebben al enkele grote handelaren naar hun stad gelokt om daar te komen handelen.
Big Brother winnaar Goedkoopste zal in Zwollar voor mayor gaan, de stad lag er deze ronde verlaten bij, maar als we hem mogen geloven zal het volgende ronde helemaal anders worden.
Of Digitaliaans belang de verkiezingen wint en Richard mayor van Eurodam wordt moeten we afwachten, maar een ding is zeker volgende ronde wordt genieten!

Leave a Reply