MC Vooruit: make profit, not war!

Auteur: Tze

Ben jij het zat om te ontdekken dat je gewond raakte bij een bomaanslag? Heb je genoeg van politici die hun leven laten draaien om de ruzies met buurlanden? Wil je dat mensen in de politiek weer denken aan jou, en je winkel? Wij ook!

MC Vooruit is een nieuwe partij met oude idealen. Een vreedzame samenleving waarin ontzettend veel geld word verdiend door jou. Een land waar de handel voorop staat, en internationale betrekkingen dienen om er beter van te worden. Oorlog slurpt alleen maar geld op!

We willen graag dat iedereen rijker wordt. Dat is een moeilijke belofte, maar we proberen dat waar te maken door bijvoorbeeld officercursussen te subsidiëren. Ook zoeken wij naar andere manieren om jou te helpen met het verdienen van je geld.

Bovendien is het ons doel om het handelen zo simpel en overzichtelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde wetten bijvoorbeeld, en ook geen nieuwe producten. Het is beter om de bestaande verdiepingen meer uit te breiden, omdat het begin al moeilijk genoeg is.

Het is duidelijk: MC Vooruit wil terug naar de tijd waarin handel het straatbeeld bepaalde, en niet hoge heren van boven. En daarvoor hebben wij een goed team; zo is lijsttrekker Tze verreweg het meest actief van alle parlementsleden.

Steun MC Vooruit, en geef ons de kans om te laten zien hoe Cyberië hoort te zijn. Bedankt!

Leave a Reply