Gaat Cyberië naar de maan?!

Auteur: The Marketeer

Er wordt in ieder geval over gediscussieerd door de hoge piefen van Cyberië. De reden voor het overwegen van deze ruimtevaart zou komen door een gerucht. Dit gerucht luidt dat de maan voor 100% uit ijzererts bestaat! Daarom is er voor deze handelsperiode geld vrijgehouden, door het kabinet van Cyberië, voor een mogelijke ruimtevaart expeditie.

Als het groene licht wordt gegeven, worden er ook bepaalde inspanningen verwacht van alle steden in Cyberië om deze ruimtevaart in zo goede mogelijke banen te lijden. Als de inspanningen van een stad voldoende bijdragen aan het onderzoek, kan de stad er op rekenen dat het niet wordt vergeten door het kabinet van Cyberië.

Eveneens zal er gezocht moeten worden naar de meeste geschikte kandidaat om het onderzoek op de maan te leiden. Instructies hierover zullen volgen wanneer CASA ( Cyberian Aeronautics and Space Adminstration) het groene licht krijgt om de expeditie te starten.

Maar zo lang er niets officieel is vast gesteld, is de inhoud van dit bericht net zoveel waard als gebakken lucht. Op een moment als deze zei mijn vader altijd: �Verwacht er maar niets van, dan kan het alleen maar meevallen.� Ik denk dat we ons hier maar aan moeten houden want … het kleine bergstaatje Cyberië naar de maan! Dat zou toch te gek voor woorden zijn !

Leave a Reply