Nieuw begin

Auteur: Redactie

Het begon allemaal zo mooi deze ronde, Digitaliaans Belang deed haar intreden in het kabinet en beloofde een actief kabinet. Helaas worden beloftes niet altijd waargemaakt en het kabinet werd elke dag inactiever.

Vincent-Turner maakte zijn examen op de NC school, de curcussen advocaat en leraar. Omdat hij deze in 32 minuten wist te maken werden er vraagtekens gezet bij de geloofwaardigheid van deze examens.

Vandaag verkondigde de Federal Manager dat de mogelijkheid tot het gebruik maken van de MVO manager niet meer beschikbaar was tot het parlement duidelijke richtlijnen voor de examens had opgesteld.
Een aantal parlementsleden waren nog niet eens ingelogd deze ronde, vandaag nam de Federal Manager actie in handen en ontsloeg 4 parlementsleden en nam 3 nieuwe mensen aan.

Maar had dit niet makkelijker gekund? De President wachtte al een tijd op een oordeel van de COV over het ontslaan van de parlemensleden, nu een lange tijd na de vraag van de president is er dan antwoord gekomen vanuti de federals.

Volgens 1 man is er altijd nog een andere keuze namelijk de ministerraad. m1n1conomy pleit al langer om deze manier van politiek in te voeren, wie weet dat er na al deze gebeurtenissen op het plan zal worden in gegaan.

Dan weer terug naar de handel, waar in het begin van de ronde Fast_ en slow_ menig groothandelaar verbaaste door enorme omzetten te halen, zijn ze de laatste dagen minder actief, misschien is het voor Fast_ niet meer winstgevend om zijn ijzer te produceren sinds hij de meeste kavels van de federatie heeft ( 456). Als beginnende handelaar is het bijzonder om zulke omzetten te boeken, daarom dachten veel mensen dat het oude bekende waren, zoals Gsmtv en Jordy21 of Pino1 met iemand anders, helaas wilde de heren hun indentiteit niet vrijgeven, en probeerde ze mensen ook nog om de tuin te leiden.
Slow_ startte fast_ en slow_ mv op, en fast_ startte Fast_vervoer MV en Slow_Stone MV op, waardoor mensen nogal in de verwarring gebracht zouden komen.
Ook de rondewinst is nog lang niet beslist, kenners schatten dat de strijd zal gaan tussen Lion King, die al eerder een ronde had gewonnen of Big Daddy ( zijn broer marsupilami1 won de vorige ronde)

Leave a Reply