Stil aan het water

Auteur: Tuned

Al even ligt het land daar aan de overkant, Virtua, het laatste ontdekte land van de drie. Het Engelstalig land waar het op het begin zo druk was, naar waar zoveel Cyberiërs en Digitalianen een boot namen om daar rijk te worden. Toch zijn die tijden al ver weg, door gebrek aan promotie is het in het land veel anders dan hoe het toekomstzicht van de eerste Virtuanen eruitzag. Immers zouden zij zeker al gedacht hebben aan vijf à zes steden in Virtua.

Maar waarom zijn die er dan niet, die enkele steden meer? Grotendeels te verwijten aan gebrek aan promotie immers is de Engeltalige markt veel groter dan de Nederlandstalige. Het enige dat je dan nog moet doen is het spel promoten om de spelers te lokken. Er bestaan veel manieren om Miniconomy te promoten, wat je daarvoor nodig hebt is een klein budget. En dat kleine budget is er snel als je sponsors vindt die wat geld geven voor wat reclame op Miniconomy.

En wat met de concurrentie? Een manier is zeker dat er genoeg communicatiemiddelen zijn in het spel waar de spelers met elkaar kunnen praten, opscheppen, dingen organiseren en veel meer… En dat heeft miniconomy al. Verder moet het ook een aangenaam spel zijn.

Wat je dan nog moet doen is dat je je spel genoeg aanpast, nieuwe dingen zet, zodoende blijven die spelers in het spel en begint het hen niet te snel te vervelen.

Leave a Reply