Interview met Goedkoopste

Auteur: Redactie

Een interview met Goedkoopste, de mayor van Zwollar:

Redactie:

Wat heb je gedaan dat de aandelen zo hoog waren deze ronde in zwollar?

Goedkoopste :

Haha, daar heb ik op zich niet zo heel veel als mayor mee te maken gehad hoor. Uiteraard zorgde ik wel dat er altijd een hoop producten in de exim en toeristen waren en mensen dus wel redelijk producten in gingen kopen om te exporteren/verkopen maar veel belangrijker waren de actieve handelaren die er voor zorgden dat er verschillende klanten uit steden van buiten Zwollar kwamen die veel producten (vooral bomen) kochten. Hierdoor gebeurde het dat er heel afwisselend veel/weinig verkocht werd en daardoor stegen de aandelen behoorlijk.

Redactie:

Oke, duidelijk, vorige mayors van Zwollar deden nooit geld in de toeristenpot omdat dan de handelaren van buitenaf het zouden opsnoepen, was je daar niet bang voor?

Goedkoopste :

Jawel, de eerste dag heb ik ongeveer 100.000 ISH in toeristen gestoken (wat vrij veel is voor Zwollar) maar uiteindelijk kwamen er pas na een paar dagen echt veel grote handelaren in Zwollar uit andere steden zitten om te verkopen en vanaf dat moment heb ik veel minder geld bijgedaan. Inwoners van Zwollar hebben zo wel de kans gehad om in het begin goed aan toeristen te kopen toen ze nog vrijwel alleen waren en hebben bovendien nog kunnen verdienen aan het bouwen van winkels voor handelaren uit andere steden. Uiteraard is er zo ook nog wel redelijk wat geld naar handelaren uit andere steden gegaan maar dat is moeilijk tegen te gaan. Bovendien kwam er ook wel weer geld binnen omdat inwoners van Zwollar extra subsidies kregen voor het starten van winkels buiten Zwollar.

Redactie:

Deze ronde had Zwollar het grootste precentage recources leeggehaald ( statistieken van week 2 MVF), maar je blijft niet in zwollar?

Goedkoopste:

Ik heb mezelf aangemeld onder een andere naam (Katharos) als mayorkandidaat Eurodam maar ik blijf nog wel handelen in Zwollar komende ronde.

Redactie:

Heb je nog tips aan mayor kanidaten, wat ze beslist moeten doen als ze mayor zijn?

Goedkoopste:

Heel veel geld uitgeven, niet bang zijn dat je te weinig geld hebt. Uiteraard moet je zorgen dat je genoeg geld hebt om de eerste week door te komen maar zorg dat er altijd exim is (parken aanleggen is over het algemeen heel goed voor het budget en inwoners verdienen er goed aan) en steek de rest van je geld in toeristen en zo MIN mogelijk in subsidies want dat blijft meestal hangen bij inactieve inwoners.

Redactie: Bedankt voor je tijd!

Leave a Reply