Digitalië treurt

Auteur: The Socialist

In Cyberië is de stemming enigsinds euforisch te noemen, maar in Digitalië treurt men om het verlies van de meest geliefde Koning aller tijden; Geert. Na een misplaatste grap van de enfant terribles Richard en ex-Koning Geert, waarin de dood van eerstgenoemde in scène werd gezet, zijn beiden de Federatie uitgezet. Wat begon als 1 april-grap mondde al snel uit in een grootse misleidingsactie.

De nieuwe Koning – marcelbuter – is warm onthaald door oud-inwoners van Cyberië welke hun heil hebben gezocht in Digitalië. Echter, rasechte Digitaliaan beagollum weerspiegelt de gevoelens van veel andere Digitalianen; ongeloof over het feit dat iemand die nog maar zo kort in Digitalië resideert Koning is geworden met de hulp van de Federals. Meteen werd dan ook het idee geopperd om marcelbuter direct weer af te zetten, een macht die de Senaat heeft. Dit idee heeft echter geen doorgang gevonden waardoor de huidige koning stevig in het zadel blijft.

Wat de nieuwe Koning te wachten staat is vooralsnog onduidelijk. Wel is gebleken dat er steeds meer stemmen opgaan om een soortement van mini-leger te beginnen om hem af te zetten. Het enige wat marcelbuter momenteel kan doen is zoveel mogelijk geld vergaren, onderduiken en hopen dat geen Digitaliaan hem alleen vindt.

Leave a Reply