De handelsperiode van Tha Game Master

Auteur: Tha Game Master

Richard kreeg via een complot de burgemeesterketting omgehangen in het begin van de handelsperiode. De ketting mocht hij ruim een week om houden totdat de Federal Assistant hem afzette. De handel in Eurodam was stil, erg stil. In de kleine straatjes met rare namen waren maar enkele kleine handelaren die leefden van de toeristen die maar mondjesmaat inkopen deden omdat er te weinig aanbod was. Aan mij was de zware taak Eurodam weet op koers te brengen, ik heb het goed gedaan, al zeg ik het zelf.

Na mijn benoeming steeg de aandelenkoers EEX ongeveer 100 punten, met als top 211 punten, daarna bleef de EEX hangen rond de 150 punten. Nadat ik was aangesteld begon ik met inventariseren; Eurodam had 21 winkels en een magere 106 actieve inwoners, er waren 4 parkeerplaatsen met 16 parkeervakken en geen enkel park.
Als eerste heb ik met de middelen die ik had een lange weg aangelegd om handelaren meer vertrouwen te geven in de stad. Al snel werden er winkels geopend. Toen begon ik met de bouw van parken en parkeerplaatsen, daarnaast zijn er 2 ziekenhuizen en een haven geopend.

Nu telt Eurodam 52 parkeervakken en ruim 50 parken. Het aantal actieve inwoners is gestegen tot 157 mensen en er zijn 69 winkels. De toerisen hebben hun geld goed uitgegeven. In de vorige krant stond dat er 1 Eurodammer in de top 20 stond op dat moment. Eerlijk is eerlijk; voor een stad met een week achterstand vind ik het heel goed.

Leave a Reply