Van 274-526 tm 280-526 tot Paaseierenboulevard

Auteur: COE

Bijna elke handelsperiode kom je wel een keertje buiten je eigen stad. Omdat er lange tijd een haven ontbrak in Eurodam was ik deze periode wel verplicht om via Bahthoevedorp te reizen. Traditioneel gesproken zou je toch verwachten dat de haven van Bahthoevedorp aan de Goudenboulevard zou liggen. Maar tot mijn grote verassing was de antieke weg vervangen door een geheel nieuwe constructie, genaamd Paaseierenboulevard. Stiekem hoopte ik er uiteraard een paar paaseieren voor onderweg te kunnen vinden, maar zelfs dat was mij niet gegunt.

Niet alleen de Goudenboulevard was vervangen, ook de rest van Bahthoevedorp was anders dan normaal. De toch al drukke stad was geworden tot een chaos van handelaren, vrachtwagens en toeristen. Dat ik hierdoor werd overvallen was eigenlijk mijn eigen schuld. De hele handelsperiode was al anders dan normaal. Het parlement was weggedrukt in een schimmig industriegebied en is thans te vinden in straat 274-526 tm 280-526. Daarnaast werden er deze ronde herverkiezingen georganiseerd die enkel een paar wrange vruchten hebben afgeworpen. Om niet te vergeten dat deze handelsperiode aankondiging en afgelasting van een videospelletje, Miniconomy 3D, gevierd danwel betreurd mochten worden.

Achja, wat een jubel jubileumperiode had moeten worden is verworden tot een rustige handelsperiode. Aan de straat namen zal het in ieder geval niet gelegen hebben. Nee, ik ben benieuwd in welk doolhof we volgende handelsperiode onze weg mogen gaan zoeken. Misschien komt er dan wel iemand op het idee om de Oranjelaan, Koninginnedagboulevard en Herdenkingsweg aan te leggen.

Leave a Reply