Vooruitgang is de Toekomst!

Auteur: Lijst Joep Eerlijk

Lijst Joep Eerlijk is een partij die zich bezig houd met de handelaar, het onderwijs en ook de politiek, verbetering op deze vlakken is meer dan nodig. De leden van de LJE hebben uw vertrouwen nodig om deze punten tot uitvoering te brengen:

Een belangrijk punt binnen de partij is het parlementarisch bestuurssysteem zo veranderen dat het weer werkbaar word. Het gerotzooi van het parlement de afgelopen rondes heeft veel weerstand op geroepen. Daar wil Lijst Joep Eerlijk wat aan gaan doen door enkele kleine maar cruciale dingen te wijzigen in het huidige systeem.

Daarnaast is LJE er ook voor de handelaar. De grote handelaar moet meer opties krijgen om geld in te investeren en creatiever worden in het geld maken. De kleine handelaar moet worden ondersteund bij het beginnen van een winkel. Dit willen wij doen doormiddel van Toerist 4 en herinvoering van Straatraces.

Het stimuleren van het onderwijs en het veiliger maken van Cyberië staan ook op de agenda van LJE. Doormiddel van een minister die met gerichte subsidies het opstarten van scholen aantrekkelijk maakt. En door Grenscontrole het al relatief veilige Cyberië nog veiliger te maken.

Lijst Joep Eerlijk is er van overtuigd dat door middel van deze veranderingen het handelen, de politiek en het onderwijs verbeterd worden. LJE is er van overtuigd dat vernieuwing nodig is in Cyberië, want:

Vooruitgang is de toekomst!

Leave a Reply