LJE werkt aan de toekomst

Auteur: Joep Eerlijk

In handelsperiode 36 kwamen twee politici bijeen om een partij te starten die ging werken aan politieke vernieuwing, internationale samenwerking en onderhandelingen beginnen met de Federals en Wouter over spelwijzigingen. Deze periode kwam LJE dan eindelijk met het plan waar lang aan gewerkt is en ook lang op gewacht is.

Om dit voorstel kracht te geven heeft LJE geprobeerd een zo goed mogelijke kieslijst op te stellen. Naast de mensen die deze handelsperiode voor LJE veel hebben betekend hebben ook politieke grootmachten als The Eye, TheBlueClan en marcelbuter zich aan de partij verbonden. Naast deze personen hebben ook koen stolk en matthijs o zich aangemeld bij de partij en zullen deze op veel ondersteuning van de meer ervaren spelers kunnen rekenen.

LJE gaat volgende periode werken om de politieke vernieuwing uit te voeren, meer banen te creëren voor de ‘gewone burger’, meer subsidies te geven voor goede initiatieven en meest belangrijk: Cyberië weer betrekken bij de politiek. Stem Mee! Stem LJE! Want:

Vooruitgang is de toekomst!

Leave a Reply