Monsterscore

Auteur: bonanza

Wat is dat toch met die Lijst Joep Eerlijk (LJE)? De partij haalt het ene record na het andere. Ook deze handelsperiode zette ze een fantastisch resultaat neer. Met maar liefst 66,02 % van de stemmen haalden ze een ruime meerderheid in het parlement. Die andere eens-zo-grote-klepper stond erbij en keek ernaar. Voor Vrij Cyberië (VVC) haalde slechts 15,53 % van de stemmen binnen en deed het daarmee slechter dan de eenmanspartij van m1n1conomy, Politici. m1n1conomy is als grootste stemmentrekker goed voor meer dan alle zeteltjes die VVC nu bekleedt.

Zoals verwacht haalde LJE dan ook zo goed als alle ministerzetels binnen. MvF was voor knarf84. MvJ was voor bonanza en MvSoAc voor The Eye. robin21496 haalde de post Onderwijs binnen. Een gesprek tussen m1n1conomy, Whooty en bonanza leverde als resultaat op dat een politiek-beginneling vooral nooit moet beginnen met de zware post Onderwijs. (Wetende dat ze die post alle drie zelf als eerste in hun ministercarrière hebben uitgeoefend).

In de hoop dat deze periode wel/weer een voltreffer zal worden (dankzij meer vrijheid voor ministers) wens ik jullie een fijne handelsperiode toe, met hopelijk zo min mogelijk blunders, maar met zoveel mogelijk leermomenten.

Leave a Reply