Schiet maar raak voor een knaak, de EPISC komt eraan!

Auteur: News

Bij allerlei lezers zullen bij het lezen van deze titel de wenkbrauwen fronsend omhoog gaan. "What the hell is de EPISC?" De EPISC is een schietcontest in El Peso. En nu zullen de wenbrauwen van menig Cyberisch politicus wel de hoogte in schieten. "What the hell, komt heel El Peso ons lek schieten?" Nee zo gek zijn ze in El Peso ook weer niet, het is de bedoeling dat deelnemers elkaar te lijf gaan met guns, knuppels en eventueel bommen.

Bij het bekendmaken van de wedstrijd kwamen al spoedig de eerste reacties binnen. Zoals verwacht juicht het gros van de Digitalianen het alleen maar toe en kan men niet wachten totdat het geschiet eindelijk begint. Menig Cyberiër en Virtuaan verslikte zich echter zodra men het hoorde. In de eerste instantie leek het namelijk te gaan om schieten op buitenlandse politici. Die is echter niet het geval, en Cyberië en Virtua hebben daarom besloten ook geen preventieve maatregelen te nemen.

Kortom de EPISC belooft een spannend potje knokken te worden waarbij de winnaar een straatnaam naar zich vernoemd krijgt, zichzelf de grootste schutter van de Federatie mag noemen én enkele I-shells kan verdienen. Doden hoeven er in principe niet te vallen, deelnemers kunnen zich immers prima beveiligen met wat kogelvrije vesten… Dus als jij zin hebt in spanning en de kans wil maken op eeuwige roem, dan heb je nu de mogelijkheid om je in te schrijven (in de club EPISC. De enige voorwaarde die gesteld word aan deelname is, dat jij in het bezit bent van enkele dagen PM-membership.

Leave a Reply