Verf en neon

Auteur: Ossie000

Na uit de boot gestapt te zijn zag ik opeens mensen met verf slepen. Ik besloot een van deze mensen te volgen en tot mijn verbazing begon deze persoon zijn winkel een ander kleurtje te geven. Na nog een keer goed te kijken bleek dat de hele winkelstraat veranderd was. Er waren etalages met zagen, scheppen en allerlei andere soorten producten. Er waren ook winkels die duidelijk groter waren dan andere winkels, tevens hadden sommige winkels grote neonlichten die deze winkels nog duidelijker zichtbaar maakten. Ook de clubs, garages en huizen zagen er anders uit dan eerst.

Na een tijdje werd het mij duidelijk; de federals hadden de blauwdrukken van alle gebouwen veranderd. Het was daarom nu mogelijk om een winkel een kleurtje te geven, een uithangbord op te hangen en een etalage in de winkel neer te zetten. Hiervoor zijn alleen wel enkele producten nodig. Daarna valt de winkel wel meer op dan daarvoor. Ook is het mogelijk om een winkel te verbreden door meer winkeluitbreidingen aan de weg te hebben, waarna er ook meer etalageplekken komen.

Verwacht wordt dat er een handel komt in neonborden, aangezien sommigen meer begaafd zijn in het maken daarvan dan anderen. De eerste grote neonborden zijn al gespot in Eurodam, maar verwacht wordt dat er nog meer zullen komen. Tot die tijd is het wachten op de eerst haven en bank aangezien die ook een make-over hebben gehad.

Dit artikel is geschreven voordat de eerste bank verscheen. Momenteel zijn er al banken

Leave a Reply