Bahthoevedorp draaischijf van misdaad?

Auteur: bonanza

Het was even schrikken voor die brave gouddelver uit Bahthoevedorp die naar de markt trok om er zijn spulletjes aan de mayor te verkopen. Onder “import” kon hij immers een grote hoeveelheid kruit kopen. Jawel, u begrijpt het goed. Er was een kruitimport in Bahthoevedorp.

De daders van dit voorval bleken de CoV’er sandertje19 en de Digitaliaanse koning Peedy te zijn. Het MV van sandertje19 heeft als standplaats Bahthoevedorp en na diens vraag had Peedy een kruitlicentie verschaft aan het MV. Aangezien het MV in Bahthoevedorp gestationeerd was, kwam de import-order dus ook in Bahthoevedorp te staan.

De meeste burgers durfden niet te spreken uit vrees voor represailles, maar gelukkig kregen we toch nog een reactie van ex-Digitaliaan en nu Mayor van Bahthoevedorp, sugarfree.

Ik vind het onterecht dat de importorder verwijderd is, want ergens staat dat een MV geen kruitlicentie mag in Bahthoevedorp. Verder is een MV geen persoon/citizen, zodat de wet totaal niet van toepassing is op een MV. Vandaar ook de `bange` reactie van Podje.

Het is niet dat het legaal is, maar er staat ook totaal nergens dat het verboden is. Gewoon een maas in de wet, die Digitaliƫ er maar weer voor jullie uit moet vissen.

Leave a Reply