Niet alleen de politiek heeft een dip

Auteur: lindapinda86

Vol goede moed liep ik deze ronde het schoolgebouw van ONE Education binnen. Ik opende de deur en verwachte al een hoop leerlingen die stonden te popelen om met hun cursussen te beginnen, maar het tegendeel was waar. Het schoolgebouw was uitgestorven. Geen leerlingen op de gang, geen leerlingen in de klas, geen jassen die overal door elkaar lagen of een schoolplein vol spelende leerlingen. Alleen in de lerarenkamer was enige bedrijvigheid. Die was voller dan ooit. Twee nieuwe leraren waren aangenomen om de verwachte topdrukte aan te kunnen.

Dan maar rustig de ronde beginnen met een kop koffie en wachten op de eerste leerling. Maar deze eerste leerling kwam maar niet. Samen met bonanza, Tabakko, Tresias Aegirsson en Sephir hebben we inmiddels al vele kaartspelletjes gespeeld.

Een paar dagen na onze opening kwam de Minister van Onderwijs (Jorref) op bezoek om de kwaliteit te bekijken. Ook hij schrok er van dat we nog geen leerlingen hadden. Hij zou zijn best doen om een oplossing te zoeken.

Op het moment zijn er een aantal leerlingen bijgekomen. Ook in Virtua hebben we een aantal leerlingen. Toch is het wachten op de goede oude tijd. De goede oude tijd zoals vorige ronde, waarin er veel leerlingen waren en veel blijk van waardering. Daar doe je het als leraar toch voor.

Leave a Reply