De drie gevaarlijkste beroepen in de Federatie

Auteur: COE

In een klein onderzoek hebben enkele onderzoekers zich verdiept in de meest gevaarlijke beroepen van de Federatie.

Het op twee na gevaarlijkste beroep is te vinden in Cyberië. Enkele top criminelen hadden zich daar te goed gegaan aan bezittingen van Alvarez familie leden. Toen de identiteit van de daders achterhaalt was door Alvarez, werden er enkele schuters opuit gestuurd om een voorbeeld te stellen. Op nummer drie dus “de dief die bij Alvarez steelt”.
Het op een na gevaarlijkste beroep is te vinden in Digitalië. Voor allen die dachten dat het koningschap toch echt het allergevaarlijkste beroep zou zijn, fout gedacht! In de afgelopen twee handelsperiodes werden er slechts twee koningen failliet geschoten. Op nummer twee dus “de koning van Digitalië”.

Welnu wat is dan het “verrassende” gevaarlijkste beroep van de Federatie? Het is in ieder geval te beoefenen in Digitalië, het is namelijk het burgermeesterschap van El Peso. De inwoners van dit dorp waren namelijk niet zo vaak tevreden over een mayor van de vorige en deze handelsperiode. Er werden maar liefst drie mayors afgeschoten in de afgelopen twee rondes. Op de eerste plaats is geëindigd “de mayor van El Peso”.

Leave a Reply