Alvarez laat over zich heen lopen

Auteur: Naamloze

Waar in de vorige oplage van de TMC nog stond dat belagers van de Alvarez werden opgespoord en neergeschoten, schijnt het tij nu snel gekeerd te zijn en laat de familie Alvarez nu makkelijk over zich heen lopen.

De Digitaliaan Naamloze wist eerst Metal Alvarez te beschieten om de simpele reden dat Metal Alvarez kruit wou kopen, hoogst waarschijnlijk voor praktijken van de familie. Na een uur rennen door Monapoli, wist hij zwaargewond eindelijk te ontkomen aan Naamloze maar zijn verwondingen waren te erg en konden niet meer behandelt worden aan het Cyberische vasteland.

Die zelfde dag sloeg Naamloze een Alvarez om zijn aanwezigheid, waarna deze Alvarez in schelden uitbarstte en een spreekverbod kreeg opgelegd. Die zelfde week schoot de dader nog een Alvarez bankrupt omdat deze in Monapoli om subsidie vroeg.

Het lastig vallen van de Familie hield niet op bij een paar geweld incidenten, Naamloze klaagde Bugsly Alvarez, als ´proef zaak´ voor het aanklagen van alle leden van Alvarez die hun naam in een gebouw hadden verwerkt. Dit zou Naamloze doen op grond van IL artikel 9, waarvoor hij de naam Alvarez als handelsmerk had geregistreerd. Wel zou hij de naam Alvarat wel accepteren. Na veel gestuntel om een advocaat van de Alvarez kwam de zaak eindelijk half opgang. Het IC stelde Alvarez in het voordeel.

Naamloze wist te melden, dat het verliezen van de rechtszaak hem niet zoveel uitmaakte. Het ging hem meer om het lastig zitten van de Alvarez en de naam Alvarat ook in het Cyberische woorden boek te laten verschijnen. Ondanks al deze acties heeft de Alvarez niet gereageerd; niet met woorden noch met criminele acties tegen Naamloze. Kunnen we stellen dat de Familie weer indut, gewoon over zich heen laat lopen of gewoon bang is voor het wilde Digitalië? Zonder ook maar iets terug te doen!

Leave a Reply