Stakingen in Monapoli!

Auteur: Roderiques

Kou, regen en wind teisteren al jaren Digitalië. De trouwe burgers zijn het gewend maar de bouwvakkers uit China die voor de overheid werken vinden dat ze onder te slechte omstandigheden moeten werken.

De burgemeester van Monapoli zit nu met de gebakken peren, er kon eindelijk een 2e weg worden gebouwd van meer dan 40 kavels maar door de onderbreking van de stakingen is het niet meer dan 15 kavels geworden. Hierdoor ligt er nu een korte weg midden in de rimboe ver weg van de bewoonde wereld.

Als oplossing heeft de burgemeester goedkope bouwvakkers uit Brazilië laten overvliegen om de weg af te maken. Deze waren echter ook niet blij met de werkomstandigheden waardoor deze weg ook niet is afgemaakt.

De burgemeester heeft toen een paar trouwe burgers van Digitalië om hulp gevraagd en samen hebben ze het laatste eindje van de weg neergelegd. Maar op dit moment bevinden zich nog wel 2 onaangesloten wegen op kaart van Monapoli, de burgemeester heeft Federale hulp gevraagd om dit probleem op te lossen.

Of de stakingen door zullen gaan, of dat er naar nieuwe bouwvakkers word gezocht is nog niet bekend. Word vervolgt dus.

Leave a Reply