De handel en schietpartijen in digitalie

Auteur: Dealer91

De eerste dagen verliepen rustig met weinig schoten. De afgelopen dagen hebben azelunit en zijn subje azel een stempel op hun account gekregen. Ook was dit het geval voor W sniper,Transpoort dienst en Vetplant en daarnaast zijn er nog een aantal losse schoten geweest waaronder een cyberisch slachtoffer : martijn5.

Toen de schoten begonnen kwamen ook de leerling accounts. Sommige leerlingen maken er gebruik van om te stelen en zij kunnen niet door ons neergeschoten worden omdat ze beschermed worden. Ook kan concurentie van de leerling accounts niet op de kwaadaardige manier opgelost worden, de enigste oplossing is stelen zolang ze geen beveiliging hebben. Ik hoop dat hier in de toekomst verandering in zal komen.

Daarnaast zijn we er ook op achteruit gegaan qua toeristen. De toeristen zijn aan de federals overgeleverd en de mayors kunnen de toeristenpot niet meer vullen. Dit hoeft geen probleem te zijn als er genoeg toeristen blijven komen. De eerste dagen kwamen er helemaal geen toeristen. Nu zijn de toeristen gemaakt maar er wordt nauwlijks wat van gemerkt. Waar zijn die toeristen die 50 of 100 ijzer uit je winkel kochten?. Slechte toeristen betekent minder omzet en minder winst daardoor zal de top 20 grens waarschijnelijk lager uitvallen dan in de voorgaande handelperiodes.

Leave a Reply