De Mini IJzeroorlog van El Peso

Auteur: Torpedo 7

Het begon allemaal toen ik begon te handellen in scheppen en me hieral op concentreerde.Maar voor scheppen te maken had ik vooral goedkoop ijzer nodig. Maarja omdat er geen echte vaste ijzer handelaar is in El Peso had ik maar rond gevraagd wie er ijzer deed. Na dat de handelaars zich bekend hadden gemaakt kwam de prijs ter sprake. De meesten deden welwat veel af van hun prijzen maar anderen begonnen ook al direct te dreigen. Stom verbaasd kocht ik bij de goedkoopste ijzerhandelaar het ijzer op en vervolgens bij de anderen. Maar wonder boven wonder had ik die dag al het ijzer dat je in El Peso kon vinden op gekocht.

Nu dat het ijzer schaars werd na de openings uren van de winkel moest ik maar terecht bij de nachtwinkels, die maar jammer genoeg een klein assortiment hebben.
De komende dagen had ik steeds meer en meer ijzer nodig en begonnen steeds meer spelers zeer lage prijzen aan te bieden.Uit eindelijk moest ik maar stoppen met ijzer op te kopen omdat er niet genoeg hout in voorraad was. Eindelijk begon de rust terug te keren en werd er niets meer over de vermoorde ijzerhandelaars gesproken.

Leave a Reply