MC Recruitment van start

Auteur: Marcelbuter

Deze handelsperiode zag de komst van MC Recruitment, een initiatief van spelers om de Federals en Wouter te helpen met het werven en begeleiden van nieuwe spelers en om te kijken welke dingen het makkelijker maken voor beginnende spelers om het speler te leren spelen.

Tot nu toe is het een groot succes met 2 contest waar spelers actief aan mee doen, 14 Recruiters die allemaal gebruik maken van hun nieuwe diploma om in de privé club ideeën te bedenken en te discussiëren over de mogelijkheden.

MC Recruitment is echter een lange termijn initiatief en heeft ook medewerking van de huidige spelers nodig. Een paar tips hoe je kan helpen:

– Maak een video voor de contest. Naast het feit dat je meedingt voor de hoofdprijs van 1500 ish, help je ook mee door op YouTube meerdere voorbeelden te geven van hoe Miniconomy er uit ziet.

– Probeer elke dag te stemmen. Dit betekent niet op alle links drukken om je 30 ish te ontvangen, maar ook op de pagina’s daarna door te klikken zodat je stem ook echt telt.

– Kijk om je heen op school, in de kroeg, op je werk en andere plaatsen waar mensen zouden kunnen zijn die het spel zouden willen spelen. Nodig ze eens uit om te gaan spelen. Naast het feit dat er dan meer spelers zijn, heb jij ook een sterke handelsrelatie om je volgende top 20 poging te versterken.

– Probeer nieuwe spelers te helpen. Dit kan door begeleiding, maar ook door eens de straat af te gaan en te kijken of je misschien bij een nieuwe speler kan kopen in plaats van bij de persoon vooraan de hoofdstraat die vaak duurder is dan nieuwe spelers.

Help ons om MC Recruitment een succes te maken en de stijgende lijn vast te houden. Dit zal hopelijk ooit leiden tot de afschaffing van toeristen in het algemeen omdat er zo veel handelaren zijn dat deze niet nodig zijn, een drukker parlement met kwaliteit over kwantiteit en het belangrijkste, meer lol op Miniconomy voor iedereen.

Voor meer informatie over MC Recruitment, kom eens kijken in de club MC Recruitment.

Leave a Reply