Zwollar, van een klein bosrijk stadje naar een handelsparadijs.

Auteur: Marcelbuter

Deze handelsperiode laat Zwollar weer zien wat het waard is. Een sterke groei in waarde van de bedrijven die er zijn, een conferentie centrum die vaak vol zit met sprekers van over de hele wereld en natuurlijk een groot aantal bomen die gekapt zijn om te helpen de andere Cyberische steden te voorzien van hout.

Maar waarom zou ik naar Zwollar gaan is je vraag nu. Nou, Zwollar is een stad waar je als beginner heel makkelijk het handelen leert en met de huidige inwoners die ook steun geven met uitleg en hun eigen ervaring delen is er nooit een beter moment geweest als nu om naar Zwollar te verhuizen.

De grootste handelaren in de Federatie zijn begonnen in Zwollar en ook vele grote politici. Jij ook kan je in het rijtje Podje, Goedkoopste, Guardian voegen als spelers die begonnen zijn in Zwollar en uiteindelijk grote handelaren zijn geworden. Weinig mensen weten het, maar zelfs de huidige Koning, Washaway, en oud Koning Marcelbuter zijn begonnen in Zwollar.

Volgende ronde wordt er weer veel verwacht van het kleine bossenrijke stadje in het noorden van Cyberiƫ, en wie weet, misschien staat jouw naam straks bekend als een van de grootste spelers aller tijden.

Leave a Reply