Naar de vergadering

Auteur: Remcowouter

Ik zat daar in achter mijn bureau. Snel even het laatst binnen gekomen artikel vluchtig controleren op de inhoud. Het was namelijk vijf voor drie in de middag en om drie uur was er weer die vergadering aan de andere kant van het gebouw. In de afgelopen jaren dat ik hier in het redactie gebouw rondloop heb ik al tig van deze soort vergaderingen gezien. Telkens was hij aangevraagd door of de Federale Overheid of door de eindredacteur zelf. Dit keer heb ik hem aangevraagd. Ik was eigenlijk best benieuwd wie er namens de Federale Overheid deze keer kwam. Ik heb ze namelijk allemaal al langs zien komen. De Federal Government, Federal Manager, Federal Assistant en de Federal Coordinator.

Ding, Dong, Ding Dong, Ding Dong.

Verrek het is al 3 uur. Ik zou dus te laat komen. En dat op deze belangrijke vergadering. Vlug sprong ik van mijn stoel en rende zo hard dat ik kon naar de vergaderzaal. Even op adem komen voordat ik de zaal instapte. Ik deed de deur open en de ogen van de Federal Manager richtte zich meteen op mij. “Dit zegt genoeg”, zei hij. “Je weet het dus al”, zei ik terwijl ik naar hem liep. We begroette elkaar en begonnen. “Wie is het?”, vroeg de Federal Manager. Waarop ik antwoorde: “Het is

Leave a Reply