Naar de vergadering #2

Auteur: Remcowouter

Allereerst ons excusses voor het wegvallen van het kopartikel van de vorige editie. Hieronder zal u de weggevallen tekst vinden.

We begroette elkaar en begonnen. “Wie is het?”, vroeg de Federal Manager. Waarop ik antwoorde: “Het is bonanza“. Daar kan ik me invinden was de reactie van de Federal Manager. Hij neemt mijn taak over als eindredacteur van de TMC.
Echter was dit niet het enige waar ik de Federale Overheid over wou spreken.

Het is namelijk zo dat er heel wat klachten zijn binnen gekomen van de engelstalige inwoners van de Federatie. Ook de lage hoevelheid recente artikelen in de krant hebben de redactie doen besluiten om onze huisstyle en de style van werken te gaan veranderen. We gaan een nieuwe soort krant op de markt brengen onder de naam van de TMC. Momenteel zijn we druk bezig om het hele archief over te zetten naar de nieuwe vorm.

Wanneer de nieuwe vorm exact de lucht ingaat is nog niet bekend maar experts zeggen dat het tijdens de nieuwe handelsperiode mogelijk moet zijn. Meer informatie volgt nog.

Leave a Reply