Val van Monapoli

Door: Azelunit

Misschien is de val wat overdreven maar een zijn zeker kenmerken voor een absoluut slechte ronde. Ten eerst heeft Mona nog een uitgestrekt ertsveld wat voorgaande rondes een pak kleiner was. Ook zijn ze hun koning , Sandertje19 kwijt.Wat ook erg opviel was dat Monapoli ruim minder budget kreeg , dan op de buren van el peso en tripolire.Maar dit is nog niet alles! Volgende ronde betekent misschien wel de doodsteek voor Monapoli als hoofdstad van Digitalie want velen hebben verklaard het Monapoli te verlaten en elders succes te zoeken! De geruchten gaan dat sugarfree Monapoli zal verlaten en dealer91 of lw123 de nieuwe mayor wordt. Ook zal de rijkste Monapoliaan van deze ronde , Antonio Savatoro , volgende ronde maar in week 2 op het scherm verschijnen. Sandertje19 zal er volgende ronde niet meer bij zijn ! Dit heeft als gevolg dat Monapoli hun ijzer, hout en steenhandelaar kwijt zijn ! Wie zal deze plaatsen opvullen en zullen zij dan zorgen voor de heropleving van Monapoli ?

Leave a Reply