De Rondewinst

Door: Jn1

Vaak is er bij de meeste mensen wel bekend wie de rondewinst zal gaan halen. Door het verschijnen van de omzetstatistieken kunnen veel mensen al een redelijke schatting maken van de eindlijst die er komen gaat.
Maar omzet zegt niet alles, een handelsperiode had Martijn5 over de half miljoen omzet, de hoogste ooit bereikt, maar hij wist niet de rondewinst te pakken. In de vorige omzetstatistieken stond Basickbv 20.000 ish omzet voor op Tijntrix. Toch zal tijntrix niet de grooste concurent voor Basickbv worden, maar Dhr.Jorisz. Er wordt gezegt dat deze twee niet ver van elkaar af zitten met eindwaarde’s al valt daar nog wel aan te twijfelen.
Mocht Basickbv winnen zal dit zijn tweede rondewinst op rij worden, en dan hoeft hij nog maar eenmaal een ronde te winenn om de hoogste status: Super Captain of Industry in ontvangst te nemen. Volgens onlangs vrijgegeven statistieken hoeft mr fixit, handelaar uit Bahthoevedorp nog maar 3 keer in de top 10 te eindigen om ook de hoogste functie te krijgen.
Mr fixit handelt een beetje op dezelfde manier als Veyron vroeger deed, hij is geen opvallende speler maar weet toch vaak zijn top 10 plek te bemachtigen. Wie er deze ronde weer op welke plekken zullen eindigen zien we zaterdag na het einde van de ronde.

Leave a Reply