Aandelenkoersen

Auteur: Jn1

Vorige handelsperiode had ik een stuk geschreven over de aandelenkoersen en hoe er veel winst op te halen valt, in dit artikel betrek ik ook de koersen zelf erbij.
Vandaag (maandag 4 februari) zie ik dat de koers die tot nu toe het hoogste is gekomen de B100 is, het aandeel van de stad Bahthoevedorp. Met mijn egoïsme wil ik best zeggen dat het komt omdat ik daar zelf mayor ben, maar dat zou onterecht zijn.
Het gaat vooral om de handelaren. In handelsperiode 40 wist het aandeel B100 het hoogste record ooit te bereiken: 503 punten.
Om de aandelenkoersen in gelijke lijn te houden moet je ervoor zorgen dat er ongeveer een even hoog handelsvolume is als de dag ervoor, als de mayor telkens export heeft staan kan dat voorkomen.
Veel mensen denken vaak dat het het slimste is om aandelen van de grootste steden zoals Eurodam of Centropolis te kopen, maar daar word in de praktijk niet het meeste geld aan verdient.
Het aandeel van Centropolis zakte niet veel na opening ver naar onder waar waarschijnlijk niet veel handelaren rekening mee gehouden hadden.
Mijn advies op dit moment, 6 februari 15:40, is het aandeel Zwollar, ik denk dat door de handel in bomen voor andere steden de aandelen wel eens goed kunnen gaan stijgen.

Leave a Reply