Kort nieuws

Auteur: Whooty

Vergroting Standaardmaat ijzer
Zoals vele handelaren al gemerkt hebben is de standaardmaat voor ijzer aangepast, van de eerdere 0,02 sq is nu 0,05 sq gemaakt, met alle gevolgen van dien. De meeste handelaren reageren positief, omdat dit het natuurlijk bemoeilijkt om met ijzer te handelen, waardoor andere producten ook een kans krijgen.

Tekort Officers in Virtua
Virtua wordt geteisterd door snel opeenvolgende diefstallen. Vooral Gold Coast en Nasdaqar moeten eraan geloven; ijzer, zagen, scheppen, telefoons, goud, niets is veilig. Dit komt omdat in beide steden nog geen officers patrouilleren door de straten. Steden zijn dan ook een gemakkelijk doelwit voor aanslagen en diefstallen.

Losse Flodders?
In Cyberië heeft wordt het MvJ beladen met rechtszaken die worden afgelast. De eerste vier rechtszaken bleken allemaal losse flodders te zijn! Het lijkt er op dat de eerst rechtszaak (RZ05) wel gewoon van start gaat. Jerrevds, de Cyberische Minister van Justitie, was al de afgeblazen rechtszaken dan ook helemaal zat, hij deelde mee dat elke rechtszaak die zonder geldige reden wordt afgelast, word gezien als verstoring van de openbare orde.

Dreigsms’jes
Het is lang geleden dat er een massale bedreiging van buitenaf kwam versus een groot deel van de inwoners van de federatie, deze kregen allemaal een sms met hierin een bedreiging vanuit een organisatie genaamd de ‘Equites’. Deze organisatie verklaarde echter dat deze sms’jes niet vanuit de organisatie komen.

De Boe-bug
Er is een grote fout gevonden in het systeem van de 29MC server. Ik zal er verder niet op ingaan hoe het precies werkt, maar op dinsdag 5 februari kwam Whooty achter deze enorme bug. Hij maakte echter de fout dit in de Bugs-club te melden waarna er vele mensen gingen proberen of het werkte. Hopelijk wordt de fout zo snel mogelijk opgelost.

Er is licht aan de horizon
Het lijkt erop dat het bijna zo ver is dat men in Cyberië weer lessen kan gaan volgen. De MvO, Frankeur, heeft eindelijk de MvO club gebouwd en het lijkt erop dat scholen eindelijk goedkeuring kunnen verkrijgen. De richtlijnen zijn op het moment van schrijven nog niet gepubliceerd in de MvO club.

Leave a Reply