TMC Office mysterie

Auteur: Tuned

Ook deze ronde duiken er hier en daar weer mysteries op, sommige die een seconde later weer worden opgelost door dezelfde persoon die het mysterie heeft gevonden, ook wel het remcowoutersyndroom genoemd. In tegenstelling tot andere mysteries die een paar ronden zullen moeten wachten voordat deze opgelost zullen worden.

Maar het grootste mysterie van deze ronde is wel de vraag wie de leden van het TMC Office zijn. Dit mysterie dat werd gevonden door de persoon die letterlijk ronddwaalt met de naam kasper het spookje, is als het ware een ziekte geworden die door ieders hoofd jaagt.
Er werd al een gokronde ingelast, met het probeersel van “ Bonanza, Remcowouter/aro en Federal Manager” begon de geweldlustige Achilles als eerste. Vervolgens voegde Washaway zich in de strijd met “ Bonanza, Federal Manager en Federal Assistant”.

Hieruit kon de schrijver van dit artikel uitmaken dat er zeker drie leden zouden zijn in deze geheime ondergrondse groep genaamd TMC office en dat de kwaadaardige Bonanza hoogstwaarschijnlijke de leider van deze groep moest zijn.

Het is nu nog wachten of Remcowouter ooit zal weten wie de leden van dit geheimzinnig en door kwaad geleide groep zijn.

Uw brave en nieuwsgierige reporter, Tuned.

Leave a Reply