Paranoïde

Door: Whooty

De ronde is nog maar net begonnen en de hel breekt al los. Vinny, een vertegenwoordiger van de PvdA, liet blijken weinig vertrouwen te hebben in de oppositie. Jerrevds moest er als eerste aan geloven.

“Ik heb geen vertrouwen in een minister die advies nodig schijnt te hebben van derden om zijn taak te kunnen doen. Plus is het belachelijk dat die mensen daarvoor evenveel krijgen als wij parlementsleden.

Ook kan ik geen vertrouwen hebben in een minister die geld over de balk gooit door ideetje te herintroduceren die al 20 keer zijn afgeschoten.

Hierbij zeg ik dus mijn vertrouwen op in jerrevds, en jullie hopelijk ook.”

Aldus Vinny.

Gelukkig kon de president, Marcelbuter het voorstel afkeuren volgens artikel 7F lid 6 van de Cyberische wet. Hierna reageerde Vinny furieus door direct een motie tegen de president in te dienen, helaas ging de eerder genoemde wet niet op voor de president en moest Marcelbuter hem goedkeuren. Gelukkig heeft Vinny weinig steun en ziet het er naar uit dat onze president deze motie overleefd. Vinny, die geobsedeerd wordt door het wantrouwen van andere mensen vergeet in alle commotie ook nog eens te stemmen, hierdoor mag hij nog maar 1 stemming missen voordat hij ontslagen wordt.

De ronde is dus politiek gezien geopend met een hele hoop opschudding rondom Vinny, ik hoop dat hij zich eindelijk eens realiseert dat dit soort onzin ervoor zorgt dat het parlement elke ronde niets kan uitvoeren. Hij zou zijn kwaliteiten eens moeten gebruiken om problemen op te lossen, niet om ze te veroorzaken.

Leave a Reply