Equites à la represailles

Auteur: jn1

Eén ding is zeker, het is gelukt wat ze wilde. Equites krijgt veel aandacht in de clubs en kranten, maar wat hebben ze nu eigenlijk al laten zien?
Ze zitten waarschijnlijk achter de aanslagen op martijn5 en Gaetano Alvarez en hebben die als concurrenten mooi weg gehaald.
Gisteren avond liep ik laat door de straten van Bahthoevedorp toen het gebruikelijke team van ‘pesters’ mij weer kwam lastig vallen. Ze stonden met z’n allen in de PC Hooftstraat waar ik doorheen moest. Podje was het niet eens met mij, omdat ik niet instemde om een verordening uit te schrijven om zo de schietboetes omhoog te doen in Cyberië. Bahthoevedorp heeft geen last van aanslagen en daarom zag ik daar geen enkele reden toe. Podje stond daar met zijn gebruikelijke groepje van Arjanisme en Marcelbuter. Dit maal was echter Whooty, die ook in equites zit, er ook bij.
Arjanisme wist mij te vertellen dat ik wel op zou moeten passen, “straks lag er vannacht nog ineens een bom onder mijn huis” zei die met een glimlach op zijn gezicht.
Toevallig wist ik via via dat een CBI Special Agent haar nacht in Bahthoevedorp doorbracht. Ik ben stiekem weggelopen van Podje en zijn aanhangers en ben op hetzelfde stuk land gaan liggen, in de hoop dat deze agent mij zou beschermen.
Podje was mij kwijt en ze dachten dat ik de taxi had gepakt naar een andere stad, maar niets was minder waar. Ik was via het beboste gebied dicht bij ze in de buurt gekropen en zo kon ik horen dat ze een aantal snode plannen aan het smeden waren.
Whooty zei tegen Podje dat Equites mij wel zou neerschieten, ook mikeee bemoeide zich ermee en zei dat hij wel zou willen schieten als er een beloning tegenover stond. Snel haalde ik mijn telefoon uit mij zak en zette de audio functie aan. Alles staat op tape, nu maar zien of de federals dit beschouwen als hitman praktijken dacht ik. En ik heb rustig gaan slapen.

Voetnoot Redactie: Tot op heden zijn er nog geen leden van Equites of de hierboven genoemde namen officieel beschuldigd van hitman praktijken of cheaten. We willen dan ook benadrukken dat deze personen niets ten laste kan worden gelegd.

Leave a Reply