De Miniconomy meeting

Auteur: COE

Afgelopen rondes zijn er veel plannen besproken, data geprikt en wat was het resultaat? Plan naar plan werd verworpen, datum naar datum was voor een meerderheid al vol gepland. Voor de volgende meeting wordt het radicaal anders geregeld. Wouter zelf neemt het heft volledig in de hand en beslist zelf de activiteit. “The target” gaat het worden… een spel waarbij een team spullen van grote waarde moet verzamelen om één miljoen euro buit te maken, andere teams moeten als politie agenten dit juist verijdelen. Een leuk plan, de digis mogen lekker de bad guys gaan spelen en naar hartelust hun criminele activiteiten ontplooien. De vredelievende cybers mogen als echte officers door de stad gaan en elke crimineel die ze tegenkomen in de kraag vatten. Er is echter één nadeel, het kostenplaatje: 50 euro per persoon moet het spel gaan kosten.

Daarop lanceerden Miquel Alvarez en lindapinda86 een tegenplan. Er zou in het zuiden (toegankelijk voor de Belgische miniconomisten) of in het midden (voor alle Nederlandse miniconoomen toegankelijk) een bijeenkomst moeten komen. Uitgangspunt voor deze meeting is, dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Op dit moment zijn er om die reden drie ideeën voor deze meeting vorm. De eerste is dat er niets georganiseerd gaat worden voor de meeting, iedereen komt bij elkaar op een terras waarbij de gezelligheid vanzelf zou moeten ontstaan. Een tweede idee is om een stadswandeling te houden. Het derde idee is zelf een spel te organiseren, dit derde idee kan op de meeste steun rekenen.

Het is te verwachten dat allebei de meetings op termijn zullen plaatsvinden. Wil jij nu eens zien welke mensen er achter een spelersnaam de Federatie bevolken? Dan is nú het moment gekomen om je stem te laten horen in een van de meeting clubs. Hoe meer mensen er op een meeting afkomen, hoe leuker het gaat worden… aarzel dus vooral niet! Kom eens een kijk je nemen in de clubs MiniconoMeeting 22 of miniconomeeting.

Leave a Reply