Internationale handel in Cyberië bevorderd

Auteur: Swax

In Cyberie is al rondes lang de cyberische handel niet zo interstedelijk geweest als deze handelsperiode. Dit heb ik zelf ervaart met mijn eigen taxibedrijf Swaxi Taxi(Zoals whooty me noemt). Ik ben deze handelsperiode later gestart vanwege het feesten aan het begin. Dus ik dacht maak maar een taxi bedrijf. Enige tijd later kwam ik erachter dat Marcelbuter bomen aan het graven was in Zwollar en deze in Eurodam te koop zette. Hierdoor had ik mijn eerste klant binnen en kon er dus een extra centje aan verdienen. Later kreeg ik er ook klanten bij als Whooty en Steengigant.
Op het moment heb ik ook een groot aandeel in de economie aangezien ik veel benzine per dag nodig heb. De benzine begint echter schaars te raken en vooral duur te worden. Persoonlijk vraag ik me ook af hoe het komende week nog gaat lopen qua benzine.
Zoals gezegd loopt de interstedelijke handel goed. Kijk alleen al eens naar de kaart van Zwollar, deze is vrijwel geheel leeggehaald. Dit is de afgelopen rondes niet vaak voorgekomen in Zwollar. Verder is op het moment van schrijven(13-2-08 19.50 uur) de eximcontest in Zwollar op 4 blokken na voltooid. Ik denk dat dit ook een prestatie is voor zwollar en al heel zeker voor de handel in de andere steden.
Het aantal parkeerplaatsen blijft echter een probleem in de stad Bahthoevedorp waar nog steeds niet veel plek is. In de andere steden is er vaak juist een tekort aan auto’s.
De enige conclusie die ik kan trekken is dat de handel door geheel cyberie groeit.

Leave a Reply