Kort nieuws

Auteur: Tuned
Vertaler: Marcelbuter

– Een nieuwe eximcontest is van start gegaan, met producten waar normaal niet veel vraag voor is. Deze producten vinden wordt dus een grote uitdaging.

– 2500 I-shell is de hoogte van de jackpot van de ‘Maffia (DuFF National) Game’ die al door 14 handelaren gespeeld wordt. Een DuFF lid wist te melden dat het spel volgende ronde waarschijnlijk ook georganiseerd zou worden, hopelijk zelfs met een nog hogere jackpot.

Federal Assistant; Knarf wordt geplaagd door de Virtuaanse inwoner Tuned. Nadat Tuned zijn MSN naam veranderde in ‘flatter the Federal Assistant and receive hundred I-shell’, probeerde iemand de Federal Assistant te vleien.

– In Cyberie werkt men aan een idee om lintjes te geven aan mensen die een uitzonderlijke dienst hebben bewezen aan Miniconomy.

– Een editor in Virtua verveelde zich en zette het bericht “Ik ben -editor z’n naam-” op de newsfeed. Men vraagt zich af op de persoon gek ik of niet.

– Na advies van de consul of justitie en veiligheid om Whooty3 uit shops te verbannen is een record gebroken. Whooty3 is op dit moment uit 68 shops verbannen.

Leave a Reply