Torpedo 7

Auteur: Torpedo 7

Door een anonieme reporter

Ik kwam oorspronkelijk naar El Peso om de EPSIC bij te wonen.Ik was nogal nieuw in El Peso dus besloot ik aanvraag te gaan doen op het gemeentehuis voor enkele zaken…..
Maar toen ik voorbij een kantoor, waar de deur ervan op een kiertje stond, kwam hoorde ik iemand praten.Het leek erop dat er iemand een trouw aan het plannen was.Toen ik verder door de gang liep kwam ik tjoektjoekgirly tegen het lijf gelopen. Toen ik aan het einde van de gang me omdraaide zag ik haar juist dat ene kantoor binnenglippen.

Maarja, nadat ik wat zaken in verband met subsidies had afgehandeld liep ik richting uitgang. Onderweg viel mijn oog op een Mededeling. “Iedereen is uitgenodigd om op Valentijnsdag (Donderdag 14 feb) een gelegenheid bij te wonen in ‘Kerk Municipio Peso’”.
Deze was ondertekend door Torpedo 7.

Door wat onderzoek te verrichten in archieven en inwoners uit te horen, kwam ik al snel te weten dat Torpedo 7 en tjoektjoekgirly een goede band hebben met elkaar.
Dus ik veronderstel dat ze met elkaar gaan trouwen. Toen ik laatst Torpedo 7 tegen kwam had ik snel gevraagd of mijn bedenkingen juist waren. En hij bevestigde mijn vraag met een lach en een knipoog. Meer kon ik op dat moment niet vragen, want hij moest op dat moment de wedstrijd (EPISC) mee regelen.

Leave a Reply