El Peso: uitgeput of springlevend?

Auteur: Torpedo 7

Nu de laatste handelsweek al verstreken is, is er duidelijk een tekort aan bomen in El Peso. Als we de kaart nu bekijken zien we bijna nergens nog een bos. Hierdoor is de prijs van een boom fel gestegen en ze moeten nu al opnieuw geplant of ingevoerd worden. Aannemelijk is dat master79 , die momenteel bomen opnieuw plant, gouden zaken doet. Maar als je de plattegrond van El Peso bekijkt, zie je dat de ooit zo uitgestrekte goudvelden ook verdwenen zijn. Nu resten er maar enkele olievelden en enkele mooie ongeschonden stukjes zeestrand. Maar voor de echte natuurliefhebbers heeft El Peso nog het beroemde park waar enkele dagen geleden de EPISC in plaats vond.

Maar zoals we in de vorige editie al konden lezen waren er toen al 4 top 20 plaatsen voor El Peso. En aangezien een groot aantal nieuwe handelaren ook hun geluk wilden vinden in El Peso, begon de stad al snel te ontwikkelen.
Momenteel komen de verkiezingen er aan en het is nogal wat vaag om te weten wie nu voor Mayor van El Peso gaat. Deze verkiezingen zal de huidige Mayor Torpedo 7 zich niet verkiesbaar stellen, hoewel hij het deze handelsperiode niet slecht deed. Torpedo 7 zal even komen handelen om dan met verlichte geest naar België terug te keren en vast en zeker te slagen voor zijn examens. Het lijkt er op dat nieuwe personen de volgende handelsperiode meer kans maken om Mayor te worden, zolang ze niet bang zijn om failliet geschoten te worden….

Leave a Reply