Op naar handelsperiode 50

Auteur: Jn1

De volgende handelsperiode wordt alweer nummer 50. Met de tussenperiodes meegerekend wordt het de 58ste ronde. In die tijd is er veel gebeurd, de lay-outs werden aantal keren aangepast, straatraces kwamen en verdwenen, miniconomy had eens 4000 actieve spelers, werd internationaal en moest toen uit een dal opkrabbelen.
Het gaat de laatste periodes gelukkig weer wat beter. Vorige handelsperiode waren er in het begin nog 90 mensen te vinden die snel de grenzen over gingen.
Deze periode ligt het aantal personen die tegelijk online zijn iets lager, wel zijn er meer actieve spelers dan vorige periode.
Marcelbuter leverde vorige periode goed werk met zijn recruitment team, deze periode zijn er uithangborden ontworpen door spelers voor de federale supermarkten om zo het straatbeeld op te vrolijken.
Tevens wordt er gewerkt om ook scholieren van landen buiten Nederland en België aan te sporen om op scholen miniconomy te gaan spelen.
En wat kunnen we nog meer verwachten na deze ‘verjaardag’?
Volgens bronnen worden in periode 50 de guildes geïntroduceerd in miniconomy, een guild is een plek waar bekende spelers de nieuwe spelers kunnen helpen met het spel, om zo de samenhorigheid te vergroten. Verder wordt er nog gehoopt dat het niet al te lang meer zal duren voordat de straatraces weer terug zullen keren, maar dit hangt allemaal van de schepper Wouter af.
Namens de TMC gefeliciteerd met deze ‘verjaardag’ en nog vele jaren.

Leave a Reply