Miniconomy 50, een visie van Lindapinda86

Auteur: Lindapinda86

Omdat Miniconomy 50 rondes bestaat heeft bonanza, als hoofdredacteur, 12 mensen gevraagd om een stukje te schrijven over zijn (in mijn geval haar) visie op miniconomy. Ik vind het heel moeilijk om mijn visie te geven. Ik heb al zoveel dingen gezien en gedaan en om dat nou kort en bondig te omschrijven.
Ik ben begonnen te spelen in ronde 12. Als echte n00b stond ik dus ook niet hoog in de eindlijsten. Hoog in de eindlijsten heeft trouwens ook erg lang geduurd. Pas na een ronde of 30 kreeg ik het een beetje onder de knie. Maar als echte volhouder (met veel tips en hulp) heb ik dan toch mijn CoI status behaald. Iets waar ik stiekem toch best trots op ben.

Het leukste aan miniconomy vind ik toch niet het handelen, dat is een leuke bijzaak. Het sociaal bezig zijn in clubs of op de chat is toch wel het leukste. Het gezellig babbelen of het irriteren aan bepaalde personen. Het hoort er allemaal bij. Ook de aangenomen typetjes zijn leuk voor bepaalde spanningen.
Maar dat vind ik juist de kracht binnen miniconomy. Iedereen is welkom. Als is het om gebruik van je te maken door je op te lichten met veel te dure producten of om een leuk doelwit te hebben voor aanslagen of je wordt gelijk geaccepteerd en overal bij betrokken. Dit hangt er helemaal vanaf hoe je je presenteert en hoe je jezelf gedraagt.

Ook wil ik nog even gebruik maken van de situatie. Binnenkort is er een meeting. Ook een bron van sociaal samen zijn. Hier zie je de echte persoon achter een personage. Dus kom ook en meld je snel aan!

Leave a Reply