Schietpartijen in Digitalië

Auteur: Antonio Savatoro

De inwoners van de Federatie zijn nog maar net terug in hun geliefde landen en toch vielen er in Digitalië, het meest gewelddadige land van de Federatie, reeds enkele slachtoffers. Gefluisterd wordt dat de verantwoordelijke voor deze schietpartijen voornamelijk oud-burgemeester van Monapoli sugarfree, oud-koning Sandertje19 en Adviseur Antonio Savatoro zijn.

Het eerste slachtoffer was de heer azelunit, niet echt geliefd onder de oudere Digitalianen. Nadat hij had besloten om de ijzerhandel van vrx te ondermijnen door er zelf eentje te beginnen werd hij vakkundig het land uitgeschopt. Maar azelunit was maar de eerste van een hele reeks.
Het volgende vliegtuig richting Nederland was voor Seison de gunhandelaar en REA van Digitalië. Hij had besloten om twee keer op sugarfree te schieten en kreeg hier twee kogels voor terug: één van de laatstgenoemde en een van Antonio Savatoro
Ook koning Washaway kreeg tien kogels van Sandertje19 die ergens nog wat wraakgevoelens had liggen en iamthebest4 hielp Sandertje19 hier maar al te graag bij. Washaway was echter kapitaalskrachtig genoeg om zijn dokters te kunnen betalen.

Sugarfree vond het wel leuk om Van Drie terug te sturen naar Nederland om zo Sandertje19 zijn houthandel wat vooruit te helpen. Daarnaast vond sugarfree het wel grappig om mr.sjeiks, een onbekende stenenhandelaar uit El Peso, licht te bewerken met een stuk hout.
Tenslotte behoorde ook maartenvdl tot de slachtoffers, deze stenenhandelaar vond het nodig om met Antonio Savatoro te concurreren en heeft daar dan ook de prijs voor betaald. Deze laatste heeft de heer Tito Alvarez (door velen gezien als een van de vervelendste handelaren ooit in de Federatie) ook getrakteerd op een kogel toen hij een voet zette aan Digitaliaanse bodem.

De eerste vijf dagen waren dus al goede dagen voor de geweren- en kruithandelaars in Digitalië. Laat ons hopen dat dit zo mag blijven, want Digitalië zonder kruit en geweren zou te veel op Cyberië lijken.

Leave a Reply