Miniconomy 50, een visie van Marcello en Miquel Alvarez

Auteurs: Marcello Alvarez en Miquel Alvarez

Farmend naar de top

Lopend door de straten van Roebelarendsveen komt bonanza mij tegen. Hij heeft een envelop met daarin de uitnodiging om een speciaal artikel te schrijven over het verleden van Marcello en Miquel Alvarez. Natuurlijk twijfelde ik even, want ons verleden is vol met schande. Echter na een kort overleg besloten we toch in te gaan op de uitnodiging.

Marcello en Miquel zijn de oprichters van de beruchte en geteisterde Alvarez familie. Echter voordat de familie opgericht werd, waren er al alterego’s te vinden van deze leiders. Miquel is gesignaleerd in handelsperiode 4 als mr. Saris en Marcello was terug te vinden in handelsperiode 6 als Paaadje. Wat is er gebeurd tot het familietijdperk?

Geen engeltjes
In het begin van de carrières werden Miquel en Marcello beiden regelmatig betrapt op frauderen in alle soorten en maten. Ook anderen, de latere Alvarez bekenden Dino en Leonardo hoorde tot het ‘farmteam’. Tot en met handelsperiode 10 werden er winkels aangemaakt, vol doorverkocht voor lage prijzen. Nieuwe alterego’s verschenen dagelijks op grote schaal, allemaal met het doel om een van ons in de top 20 te spelen. De overheid greep keer op keer in en de eerste IP bans werden uitgedeeld.

Eenmaal in de 8e handelsperiode aangekomen kwam Miquel Alvarez op het idee om een maffia familie op te richten, zodat de link naar elkaar gelegitimeerd werd. Dit familieplan was overeenkomstig met de opkomst van andere maffia’s, namelijk Fedele en Luciano. De naam van de kersverse familie werd Cane, Italiaans voor hond. Het werd een schande in de geschiedenis. Ieder account van de Cane familie was betrokken met een grootschalig plan om de mogelijkheden van de handelsperiode te misbruiken. Kavelfraude, aandelen fraude, winkelfraude en alterego’s werden dagelijks aangemaakt. De Cane familie ging de geschiedenis in als de grootste farmgroep ooit.

Slechts één Cane lid overleefde. Raminio Cane werd door de overheid niet schuldig bevonden aan de farm praktijken en leefde voort binnen de grenzen van Cyberië. Marcello Alvarez was de persoon die onmiddellijk gebruik maakte van deze fout van de overheid en nam de naam over van Luca_Alvarez, die inactief werd.

Een schone lei
Miquel, Marcello, Dino en Leonardo handelden verder in YenVille. Een nieuwe naam, een nieuwe kans. Aan de hand van het idee dat Raminio en Marcello ontwikkelden over de andere families werd een plot geschreven. Dino Alvarez zou in handelsperiode 11 voor een top 20 plek gaan, door middel van eerlijk spel, voor zover dat mogelijk was. Niets was minder waar. Dino verpestte de handel binnen 2 dagen en Marcello, nog spelend onder een permanente ban, nam de handel over. Een top 20 notering was een ongekend succes voor het cheatende gangstergroepje. Bovendien ging het verder, Miquel Alvarez besloot voor mayor te gaan. Omdat de Alvarez familie geliefd was, kreeg hij massale steun van de YenVille bewoners. Een succes werd geboren!

Handelsperiode 12, Miquel Alvarez is burgemeester van YenVille en op dag 1 fraudeert hij met aandelen leidend tot een cheaterstatus en ontslag. Hij kreeg erkenning voor zijn werk en mocht zich cheater van het jaar 2012 noemen!
Andere Alvarezleden kregen toen hun eerste bans. Leonardo werd onder een ego permanent verbannen. Zowel Marcello als Dino kregen waarschuwingen.

Handelperiodes 13 tot en met 17 werden het Alvarez era. Alles wat de familie wilde hebben veranderde in goud. Leonardo kwam terug en kreeg binnen 3 handelsperiodes direct de COI status. Leonardo heeft in 5 eindlijsten gestaan, terwijl hij 20 handelsperiodes in Cyberië is verbleven.

Het einde van de Alvarez era
Het einde van het Alvarez era werd ingeleid door de politiek. Don Marcello was hierin zeer gedreven en kwam verschillende malen in opspraak wegens overtreding van de taal reglementen. Het einde van het Alvarez era kwam toen Marcello zijn geduld definitief verloor en De Socialist met het leven bedreigde. Het gevolg was een massale Alvarez haat, permanente IP ban voor Marcello. De familie reactie hierop was dat Burgemeester Leonardo Alvarez en Morty Alvarez de stad YenVille overhoop haalden, wat tot een ontslag met cheater status leidde. Leonardo was hier niet van gediend en nam de overheid voor zijn rekening. De overheid liet zich van zijn goede kant zien en verbande Leonardo.

In de handelsperiodes 20 tot 30 waren Miquel en Marcello afwezig, dat was vooral te danken aan IPbans. Deze bleken echter niet zo efficiënt en er werden wegen naar Cyberië gevonden. Verschillende Alvarez ego’s hebben toen verschillende bans gekregen wegens hun aanwezigheid. Allen werden uitgedeeld op basis van de volgende zin: Marcello, je bent niet welkom in Cyberië.

Alvarez keert terug
Miquel en Marcello zijn teruggekeerd binnen Cyberië en opnieuw is er sprake geweest van een Alvarez tijdperk. Ditmaal in Roebelarendsveen. Hier spelen we tegenwoordig zo eerlijk als we kunnen, want helemaal eerlijk zal het nooit gaan. Verschillende goud contests werden leven in geblazen en daar werd perfect van geprofiteerd door de Alvarez gangsters.

De hedendaagse praktijken van de 2 lotsgenoten binnen Cyberië zullen voorlopig nog geheim blijven, maar zoals de geschiedenis ons leert, niet voor lang. In dit artikel staan enkele acties, maar om het leesbaar te houden lang niet alle praktijken. Op dit artikel mogen geen consequenties zitten voor zij die het spel uitdagender gemaakt hebben. Door alle farmpraktijken hebben we nu een cheat veilige omgeving.

The saga continues.

Met vriendelijke groeten van,

Marcello en Miquel Alvarez, cheatkoningen.

Leave a Reply